Specialarrangemang under sommaren 2020

on

Vi anpassar sommarens utbud enligt de rekommendationer Finlands Scouter har gått ut med. Läs instruktionerna noga och följ dem! 


TÄVLINGAR OCH MÄRKEN

Familjetävlingen inleder sista veckan idag och tävlingstiden tar slut sö 31.5. Prisutdelningen sker i samband med veckoslutslägret i slutet av sommaren!

Om det är någon i familjen som är intresserad av att fortsätta scouta hemma under sommaren så finns det utmärkta tips på sidan scout.fi. Delvis är aktiviteterna liknande som i vår familjetävling. Alla som deltagit/gjort aktiviteter belönas med märket SCOUTAHEMMA i samband med veckoslutslägret i slutet av sommaren (eller vid höststarten om du inte är med på lägret). 

Dessutom finns det en specialutmaning i kåren om att odla sommarens högsta solros – det går fortfarande bra att haka på den! Prisutdelning i samband med scoutstarten i september. 

Dessutom har vi under våren påbörjat WWF:s Panda-märke med alla våra åldersgrupper – något vi fortsätter med under veckoslutslägret. Så alla som deltar i lägret kommer också att belönas med Panda-märket. 

INFORMATION OM SEGLATSER OCH ANMÄLNINGEN: 
OBS! Kårens segelbåtar byter hemmahamn från och med tisdag 2.6 – det betyder att den första kvällsseglatsens startar nere i Porkala Marin MEN slutar i Linlos gästhamn (http://linlomarina.fi/). RESTEN AV SOMMARENS SEGLATSER BÖRJAR OCH SLUTAR I LINLO MARINA!

Anmälningar fredagen före följande veckas seglatser, till Cristas epost. Utrustning: flytväst, något att ha på huvudet, egen vattenflaska, vind-och vattentäta kläder, gott humör!

Anmäl er inom utsatt tid till crista.aberg(at)gmail.com och kom ihåg att annullera anmälningen i god tid, ifall ni får förhinder, så att skepparna inte väntar i onödan. Ifall det råkar bli otur med vädret är vi i kontakt samma eftermiddag. MEDDELA ETT TELEFONNUMMER I ANMÄLNINGEN SÅ ATT VI KAN FÅ TAG PÅ ER SNABBT!

Hygien och säkerhet: Delta i evenemang endast om du är frisk och symptomfri. Delta inte i scoutevenemang, inte ens om dina symptom känns lindriga. Det går bra att annullera deltagandet samma dag som seglatsen går av stapeln.En person som tillhör en riskgrupp bör själv utvärdera om hen kan delta i evenemang. För minderåriga deltagare ansvarar vårdnadshavaren för en dylik utvärdering av deltagande. Konsultera vid behov egen läkare.

Under våra seglatser vistas vi endast utomhus i båten. Ombord på båtarna finns både handtvål och handdecinficeringsmedel.
Alla seglatser förverkligas med två scoututbildade skeppare per båt. 

ANMÄLNING FRE 29.5

Ti 2.6 kl. 18-20 – vargungeseglats – 7 platser (OBS! Börjar och slutar på olika platser)Start och slut i Linlo Marina gäller för alla nedanstående seglatser: To 4.6 kl. 18-20 – vargungeseglats – 7 platser
Lö 6.6 kl. 11-16 – spejare och explorer – 9 platser. Sö 7.6 kl. 11-14 – äventyrsscoutseglats – 10 platser 

ANMÄLNING FRE 5.6 – start och slut i Linlo Ti 9.6 kl. 18-20 – alla åldersgrupper, 4 platser.
Ons 10.6 kl. 18-20 – alla åldersgrupper, 6 platser

ANMÄLNING FRE 12.6 – start och slut i Linlo Må 15.6 kl. 18-20 – alla åldersgrupper, 10 platser. Ti 16.6 kl. 18-20 – alla åldersgrupper, 7 platser

Eftersom Finlands Scouter rekommenderar att vi väntar med övernattningsläger till slutet av sommaren betyder det att vårt veckoslutsläger byter datum. Vi öppnar också upp evenemanget för alla åldersgrupper att delta eftersom inget storläger blir av. Närmare information om hur vi löser de praktiska arrangemangen och anmälningen skickas ut första veckan i juni. 

VECKOSLUTSLÄGER MED SEGLINGS- OCH SKÄRGÅRDSTEMAFÖR ALL ÅLDERSGRUPPER FRE 31.7 – SÖ 2.8 – mer info första veckan i juni!

I september hoppas vi att veckoverksamheten börjar snurra på som vanligt igen. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s